Platt VS. Lockigt?

2009-08-31 @ 23:26:15 • Kommentarer (0)PermalinkDresscodeTrackbacks ()



Jaa... Ska jag ha de platt eller lockigt?
Kan inte riktigt bestämma mig :S

favvo-tvserie!

2009-08-31 @ 22:29:25 • Kommentarer (0)PermalinkLife ofTrackbacks ()

Nu är klockan 22:13PM och jag sitter vid min laptop och kollar på TV6♥ Jag älskar TV6 på måndagar för att de är så sjuktroliga tvprogram som går då :) Family Guy, Simpsons, My name is Earl, 2 & ½ Men, DEXTER. Ojojoj! Jag älskar Dexter :) de är min favvo-tvserie! Och den börjar om 15 minuter på ett ungefär. Just nu går de My name is Earl och de är väll också ganska kul... .P teehee
jag började att kolla på Dexter första gången som sände säsong 2, och jag blev verkligen FAST vid de.. så jäkla intressant att kolla på och jag längtar efter varje måndag varje tisdag! Fast på tisdagar är de ju Top Model på TV3, och jag tycker att de sänder ganska roliga tvprogram åp TV5 också :) men alltså.. jag har märkt nu att jag bara skulle prata om DEXTER, och så kom jag in på TV5...?
Okej.... men min serie börjar ju snart så i borde start to get going ;)

2009-08-31 @ 21:14:04 • Kommentarer (0)PermalinkLife ofTrackbacks ()



Tears in my eyes, you on my mind, love in my heart, oceans in between, I love you ♥ ♥ ♥

Piss off ****

2009-08-31 @ 18:57:17 • Kommentarer (0)PermalinkSchool TimeTrackbacks ()

YAAAEEESSSSS! äntligen klar med min SO läxa! Nu är de bara Engelska kvar... -.- f*ck. Förra veckan fick vi säkert 5 läxor till antingen den här veckan, eller vecka 37, -.- JAG GÅR JU BARA I 9an.. GIVE ME SOME SPACE TACK! åååååhh.. fast SOn va faktiskt inte sååå svår. Bara rita till lite länder och grejer.. och engelskan är bara att träna på ett par ord, de klarar jag :D eller?




Jag skulle faktiskt ladda upp en bild på min lilla läxa,
men sedan tänkte jag på att de kanske finns folk som läser min blogg
(troligtvis i klassen) som kanske inte har gjort klart sin läxa teehee
SÅ JAG TÄNKER INTE GE ER SVARET...ÄN! jag väntar tills imorgon bitti :)
fyfan vad jag är snäll...!

nya kodmallar! :D

2009-08-31 @ 17:49:02 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Ååhh fyfan va skönt nu när min blogg-grej är i mitten tycker inte ni?! Jag var så jävla skit förbannad över att de varit SÅ misslyckat allting med min blogg och jag visste inte hur man ändrarde på de, men nu sökte jag på google och letade efter "kodmallar" och så kom de upp en sida om "Blogghjälp" asbra btw, men jaa.. de ser ni väll för er själva när ni går in där och letar efter kodmallar till eran blogg!
Jag vet att den är simpel, men de är typ så jag gillar de.. kanske ska fixa ett par bilder som min "framsida" men de får vi se senare ;)

Men seriöst nu så måste jag fortsätta göra min läxa kan jag ju berätta om hur kul jag har haft. *not*

When are we going back to heaven?   ...never, moahaha!
eller kanske om 1 år? ;)

äntligen hemma!

2009-08-31 @ 17:36:21 • Kommentarer (1)PermalinkSchool TimeTrackbacks ()

Nu har jag kommit hem från skolan... kan ni tänka er?! HALV 6 och har precis kommit hem! de är ju som in i helvete vad 9an är jobbig, och de här är bara BÖRJAN PÅ ANDRA VECKAN :,( fyfan va jobbig dag! (ska jag vara ärlig så kom jag hem säkert för en timme sedan, men jag va så jävla trött och la mig i soffan och softade ett tag, jag kom hem vid 17:00 kanske...) Idag hade jag som de "onödiga" ämnerna, inte för att dom inte är onödiga utan jag menar att de bara är slöseri med tid XD. 
Först Engelska, Syslöjd, Lunch, Spanska, Bild och sist men SÅKLART INTE MINST Svenska -.-. Vi hade 2 grund ämnen idag x) Fett lame... Men iaf!. Jag hade faktiskt väldigt roligt idag på Engelska lektionen för att Isabelle är så rolig! jag sitter vid samma bord som henne i Engelskan + att hon är min kompis och hon är så jävla rolig! Fast hon kan också vara seriös... hehe, men alltså hon är säkert den roligaste kompis jag har haft :) Hon är askön, och om man tar bort den oseriösa sidan av henne så kan hon vara väldig trevlig också...! Men nog om henne, fast jag skulle faktiskt berätta för er att Mr.W också kan vara ganska så konstig enligt mig...(?) Som t.ex. idag när vi fick en uppgift som handlar om SPEECH, ett projekt vi håller på med, skulle Isabelle fråga en fråga som då leder såhär:

Isabelle: But do you mean 3 words, 3 things or 3 sentences....? :S
Mr.W: Well, like.. take Mustard for example; Mustar is good, Mustard is healthy.. Mustard IS THE FUTURE!

och tänk er med en English accent! De va bara för roligt.. + att han är bara spontan hela tiden och de är de jag tycker är roligt med hans lektioner...! Fast de va ju i 8an :/ Nu för tiden är han stel av sig och tänker bara på betygen.

Men jag har läxa i SO tills imorgon som jag knappt har börjat på, så vi hörs lite senare ikväll KANSKE för att jag har lovat pappa att gå och lägga mig tidigt idag (a) 

Let's take a tipsrunda to hell and back, shall we? 

SCHOOL TIME! ....yummii

2009-08-31 @ 07:50:25 • Kommentarer (0)PermalinkSchool TimeTrackbacks ()

HALLOJ alla där hemma som antagligen sitter och är sjuka om dom läser detta senare än kl. 08 på morgonen! (Jag tycker synd om er :S)
Jag sitter här nu, och som jag sa då för några inlägg sen att de är alltid jag som går upp på morgonen och kollar mina facebook händelser, och de är precis de jag gör nu. Jag brukar inte få så många nu, såhär på morgonen, men de är kul och få se vad andra håller på med (och me de menar jag med mina kompisar i Mexico) när jag ligger och sover. Men men.. de är skola och de här skulle bara bli ett kort inlägg nu för att jag ska ta min buss som går 08:31 och klockan är 07:47 så jag har inte sååå lång tid på mig att äta frukost och borsta tänderna.
Jag hinner troligtvis inte att lägga upp DressCode för idag, men de lönar sig säkert och jag lägger upp den ikväll vid värsta fall...!

Kära Gud:
Hjälp mig idag och gör så att skoldagarna går snabbt...! Jag slutar ju så j**la sent nu för tiden -.-


HARE själva sååå bra i skolan *host*
Puss

TAKEN... :|

2009-08-30 @ 22:25:21 • Kommentarer (0)PermalinkLife ofTrackbacks ()

Jaanii alla söta läsare, nu sitter jag här och kollar på min film, som är ASBRA! Den heter taken och handlar om trafficking of women. :S De är en action/thriller, mycket bra! Rekomenderar den STARKT!

"En fantasilös actionregissör hade nog försökt locka Bruce Willis att spela den tuffe, frånskilde, pensionerade CIA-agenten Bryan Mills, Pierre Morel gav rollen till den irländske karaktärsskådespelaren Liam Neeson, vilket var ett smart drag. Neeson visar genast att han håller actionmåttet med råge, han ger tyngd åt den effektivt berättade och skickligt klippta actionthrillern Taken, som kanske inte innehåller så mycket nytt i manusväg, men som popcornfilm betraktad är detta riktigt bra." - Matts Johnson

Jag tycker den är SKITBRA som ni alla borde se.
neej.. men nu ska jag fortsätta kolla på den!
God natt, sov så gott alla pluttisar ;)


Shopping makes me happy!

2009-08-30 @ 21:15:30 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Åhh fyfan vad jag är trött! Jag har precis kommit hem från en låååååång dag från stan och jag är helt, helt, jätteslut! Jag har haft de skitkul iaf.. :) Jag och Jeannie gick runt på plattan och i Gallerian och shoppade loss! :D Sen, runt 16:00 så skulle vi då äta "lunch" som då blev ganska misslyckad för att ingen utav oss hade cash på oss och Max måste ha legg för att dra kortet + att de va jättefullt! OJOJOJ va folk de va.. men trots allt så va de ju "lunch" dax, vid kungsträdgården. Efter att vi stått i kö säkert 15 min så gick vi till donken och trodde de skulle vara mindre folk där! MEN NEJ DÅ, de visade sig att de va mycket mycket fler folk på donken än på Max -.- Så vi beslöt oss för att gå till BBK (burgerking) och så blev de! MMMM va gott me junk food, de är typ de bästa jag vet! ;) hahah. Vi satt där i säkert 2 timmar och bara pratade och hade mysigt! :) De va ju skitskoj. Efter ett tag så kom de ju ett par fjortis/emo asians som satt precis brevid oss och de va ju hur kul som helst! not. De va två tjejer och en kille och såklart skulle ju tjej 1 vara ihop med killen. Dom höll på så jävla mycket(inte för att jag har något emot de(?)) men en gång såg de faktiskt ut som att tjej 1 skulle suga av killen.. fett hemskt! + att tjej 1 hade mustach! -.- FETT FULT kan man ju säga.
JAG KÖPTE SKORNA JAG VILLE HA! :D YEEEEEEEEEEEEEES! 499kr för dom! Men de är såååååå värt de, KLUBBERIET HERE I COME! De ska bli så jäkla kul + att de är XXL skum party! Ska ni gå? Kanske vi ses där ;)


När jag satt på bussen och inte hade något annat att göra, busigt!


De blev lite mer ego bilder medan folk på bussen kollade snett på mig, men aja! De är bara avunsjuka


Och de va så att jag satt och SMS;ade med Jeannie när jag DÅ märkte att hon satt på bussen framför mig, 610;an


Första gången jag provar en så kallad "ice breaker" som de säljer inne på Ica, you know..?!


BBK! haha, mitt nya favvo-ställe (?) ;o


Stackars Jeannie får sitta och knarka mentol... :(

DressCode & Facelook ;)

2009-08-30 @ 20:44:23 • Kommentarer (0)PermalinkDresscodeTrackbacks ()

HEJSAN! :D igen, YEEEEEEEES jag hann! Det är säkert 10 min kavr tills jag ska ta bussen 629 - Danderyd, och jag laddar upp mina bilder för dresscoden + facelook nu, men jag glömde att jag INTE hade några bilder på den HÄR, just den HÄR datorn så nu måste jag vänta ett litet tag innan alla mina 450 bilder laddas upp på datorn :/ men men..
de här är de jag har på mig idag, och hur jag ser ut idag och om ni ser mig någonstant i Stan kan ni väll komma och hälsa? Grrr, jag bits inte... det är lungt killar ;)



Tröja - H&M
Shorts - Zara



Mascara - Maybelline, Volume Mascara Water Proof
Hår - Plattat



nej... men nu måste jag rusa! Vi hörs senare ikväll :)
PUUUUUUUSS♥

GOOD MORNING SUNSHINE!!

2009-08-30 @ 11:20:23 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

UPP OCH HOPPA!!! klockan är 11:10 NU och de är skitfint väder ute! (iaf här i Täby.. inte fan vet jag vart ni bor om de inte är fint väder där!... mitt ute i skogen kanske?)+ att jag är vaken så här tidigt för att JEANNIE sms;ade mig typ vid 10:30 -.- jag behöver ju min skönhetssömn! haha, jaja.. Varje morgon, spelar INGEN roll om de är skoldag eller helg brukar jag alltid sätta på min dator och kolla mina händelser på facebook. Om de är skola brukar jag självklart gå upp lite tidigare än normal och säkert klockan 06:00AM om jag ska chatta med min käraste♥  Sedan brukar jag väll klä på mig och gå upp för att äta min så kallade nyttiga frukost!, (inte nog me att de är nyttig utan att den MÅSTE vara nyttig) jag tål nämligen inte mjölk produkter. Hmmmm, lite jobbigt faktiskt men jag vänjer mig som sagt. BORSTA TÄNDERNA är också jätte viktigt.. HAHAHA!
Faktum med att jag är ingen "fjortis" eller vad man nu ska kalla dom (?) (men jag ska ändå till klubberiet, årets fjortisfest...?haha)  men som sagt, jag va inte ute och festade igår och jag kom inte hem sent igår. Jag va hemma som en liiiiten ängel (a) joo men tjena! IAF... så ska jag möta upp min bästa kompis ever kl.13:00 vid danderyd så jag måste väll rappa på nu och börja gå pch duscha och TRY MY NEW OUTFIT! mjaoo.
Bilder kommer när jag har fixat klart mig ;)

Och då blir dagens fråga, from me to you:
Vad brukar ni göra när ni vaknar?

godnatt♥

2009-08-30 @ 00:19:22 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jaa, som sagt.. jag måste börja gå och lägga mig tidigt nu eftersom att jag går ju faktiskt i nian! höhö, men nej.. Jag driver ju bara men de är såklart att mamma och pappa inte gör de -.-"  Jag har gått i nian nu 1 vecka (och de va därför jag startade den här bloggen) och jag har redan 4 läxor! 4 LÄXOR! kan ni tänka er min P L Å G A? alltså jag måste verkligen säga att IEST är väldigt strikt när de kommer till saken... :S deadlines och skit... Jag gillar skolan och de men jag tycker att de blir för mycket ibland, och speciellt förra året när jag gick i 8an, stod och glodde på när 9orna hade nationella proven! :S fyfan tänkte jag.. och nu måste JAG sitta och göra dom :S USSCCHH! Jag vet inte om jag kommer att klara av de. Fast de är ju så att de flesta i bloggarskapet (eller vad man nu ska säga) går ut 9an med typ... 145 poäng? Som då leder mig till amandavardet.blogg.se, Har ni läst den bloggen? HAHAHAHA! Ett skämt säger jag, men jag vill verkligen inte kritisera någon eller något på en annans blogg men jag tycker hon är lite dum i huvudet och speciellt när jag kollar på hennes Videobloggar. MEN TROTS ALLT så känner jag INTE henne och därför ska jag inte sitta här och kritisera! x) BACK TO MINA PROBLEM, så tror jag att de kommer att gå bra för att jag gick ut 8an med 265 poäng... :) "typ." haha

Jag vet inte riktigt hur man lägger youtube clip och allt sånt charmande på bloggen än (:$) så ni får helt enkelt stå ut med the lyrics och bara... leta upp låten på youtube :)
godnatt, sov gott FÖR DE TÄNKER JAG GÖRA!


Jag är såå sexig och de är inget du kan göra åt saken! Så är de bara, fakta liksom ;)

Beautiful Nightmares- Beyoncé;
Every night I rush to my bed
with hopes that maybe I`ll get a chance to see you when
I close my eyes, i'm goin` out of my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hand and be my guide
Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You`re the perfect lullaby
What kind of dream is this?


It Can be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I
Don`t wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me
Your love's too good to be true.

My guilty pleasure I ain`t goin` nowhere
Baby,long as you're here
I`ll be floating on air
Cause you`re my ( sweet dream or a beautiful nightmare )
either way I
Don`t wanna wake up from you

I mention you when I say my prayers
I wrap you around all of my thoughts
Boy you are my temporary high
I wish when I wake up you're there
So wrap your arms around me for real
And tell me you'll stay by my side
Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You`re the perfect lullaby
What kind of dream is this?
[Beautiful Nightmare on http://www.elyricsworld.com ]
It Can be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I
Don`t wanna wake up from you.
Sweet dream or a beautiful nightmare.
Somebody pinch me.
You`re love's too good to be true.

My guilty pleasure I ain`t goin` nowhere
Baby,long as you're here
I`ll be floating on air
Cause you`re my ( sweet dream or a beautiful nightmare )
either way I
Don`t wanna wake up from you

Tattoo your name across my heart
So it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this?

It Can be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I
Don`t wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me
Your love's too good to be true.

It Can be a sweet dream or a beautiful nightmare.

i'm in LOVE!♥

2009-08-29 @ 21:19:52 • Kommentarer (0)PermalinkDresscodeTrackbacks ()

Idag när jag var i Täby C. så gick jag förbi DinSko för att mina skor är typ sönder, och när jag kom in så hittade jag VÄRLDENS finaste skorrrr! ASSÅ SHIT... jag vill ha dom! Men mamma tycker att dom är fööör dyra, 499kr -.- (och jag vill ju inte direkt spendera mina pengar på de, när pappabanken finns i närheten ;)) SÅ JAG PRÖVA DOM OCH ALLTING! fett fina :) Men jag är redan lång haha så jag blir ÄNNU LÄNGRE med de skorna, säkert 1.85 (aa) Men de tycker jag är fint och de är jag glad för :D!
Jag vet att de här skorna är säkert vad alla kändisbloggar skriver om, för att jag har sett ett par inlägg om just de skorna, men jag kan hålla med dom att de är faktiskt väldigt fina!

JAG... VILL.. HA ....DOM NU! :D, eller till Klubberiet iaf! ;) mjaoo?

Sista inlägget för idag.. JAG LOVAR!

2009-08-29 @ 20:30:38 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Alltså, de här kommer TROLIGTVIS att vara min sista uppdatering för idag! Hahaha, de har blivit för mycket nu idag :P jaja.. kom till saken tänker du väll nu? Men de jag faktiskt tänkte säga är att jag tycker facebook är lite små tråkigt + ATT JAG BARA HATAR DOM DÄR ONÖDIGA NOTIFICATIONS MAN FÅR PÅ FACEBOOK! gör inte ni de!? JAG BARA BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD PÅ DOM, och när man ser en notification på facebook och så kollar man på den och så står de något riktigt ONÖDIGT! jävla skit.. aja, nu ska jag gå och... typ, kolla på film eller något haha klockan är ju bara 20:30! PUSS PÅ ER♥


och ja... jag tar onödiga frågesport på facebook när jag har tråkigt ;P

Jonas time? ew..

2009-08-29 @ 20:17:54 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jag satt och kollade lite igenom på min facebook och såg sedan en status om The Jonas Brothers.. FYFAN säger jag bara! Jag hatar The Jonas Brothers och inte bara för att jag tycker dom är "bögiga" men också för deras musik! Dom har så töntiga låtar! JAG ♥ TECHNO! De är min grej!... TECHNO :D

De mesta är på spanska (och de är bara för att jag är halv mexican och har mexicanska vänner på facebook)

"du ser ut som en cocerspaniel :)"

2009-08-29 @ 19:35:29 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Rubriken säger precis allt! Jag ska berätta för er precis nu varför vi kom in på de ämnet, och de är faktiskt inte bara för att jag ser ut som en(för att de gör jag inte) utan de är så, faktiskt, att jag har extremt lockigt hår som jag inte tycker om :( och så därför VILL jag permanenta de rakt.
Så här gick det till;

Jag, och mina 5 homie lovers va på väg till toaletten (och jag hade plattat mitt hår den dagen) och så fick jag för mig att kolla mig i spegeln och såg att de hade lockat till sig lite grann (och mitt hår är extremt "sesitive" så de lockar till sig med bara några droppar vatten) och så "skrek" jag, bara lite spontant, för att jag hade blivit så j**la irriterad på att jag hade suttit framför spegeln i ca. 2 timmar på morgonen och de inte gjorde något nytta -.-

Jag: ÅH FYFAN! JÄVLA HÅR JAG VILL PERMANEEEEENTA DET! :@
O*****: Varför då?
Jag: JO! FÖR ATT JAG SPENDERADE 2 TIMMAR IMORSE TILL ATT PLATTA TILL DE OCH NU ÄR DE LOCKIGT IGEN!
O*****: Jahaa... :S ojdå
Jag: Mmm...jag vet! :@
*och så helt random kommer Ebba in i konversationen och säger:*
Ebba:
MEN NEEJ! permanenta det inte! Du ser ut som en söt cocerspaniel med lockigt hår :)
Jag: öhööhö, tack så bussigt, nu vet jag att jag SKA permanenta det!



Och så nu försöker Ebba spela dryg! höhöhö

á la speciala.

2009-08-29 @ 19:18:54 • Kommentarer (0)PermalinkLife ofTrackbacks ()




Jaa, alltså jag är ju inte lika känd som Desirée, Kissie eller Kenzas men jag kommer dit! hahah.. ta de lungt bara, jag är på väg ;P

åhherregud!

2009-08-29 @ 18:53:06 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Idag var jag i Täby C. heeeela dagen med min käraste mamma och shoppade lite kläder. Mmmhhmm! jelous? HA! (jag är faktiskt inte en sådan "brud" som går runt och skryte sådär :P) men iaf!... så skulle jag gå förbi och köpa lite smink och sånt inne på KICKS :) så DÅ ska ni få höra en liten sådär kul grej om mig.. att jag ser inte riktigt ut att vara 15 år, och de tycker alla andra i samhället också!

*konversation mellan mig och kassörskan inne på kicks*
kassörskan: hej :)
jag: hejsan!
*beep, beep*
kassörskan:
Var de allt?
Jag: jaaapp!
Kassörskan: Det blir 256kr tack!
Jag: ... jassåå, okej.. *drar mitt kort*
Jag: ööh, jag skulle vilja skaffa ett såntdär clubbkort..? du vet..
*kassörskan kollar lite snett på mig*
Kassörskan: Jaha! :D ja visst.´ Hur gammal är du?
Jag: eeh, 15 :)
Kassörskan: Jaha.. okej, vänta lite då :)...
*efter 5 minuter, kassörska 1 pratar med kassörska 2*
Kassörska 1:
Om hon är 15 år gammal måste hon väll ha med sin mamma...? :S
*Kassörska 2 kollar på mig och ropar ut*
Kassörska 2: ÅHHERREGUD! ÄR DU BARA 15?!
Jag: hehehe.. Jaa faktiskt :$
Kassörska 2: Va?! Du ser INTE ut att vara 15, mycket, MYCKET äldre ut...!
*efter 2 minuter*
Kassörska 2:
SOM ALLTSÅ EN KOMPLEMANG!
Jag: hehe.. joo jag fattade nästan de ;P
*Kassörska 2 till min mamma*
Kassörska 2: Är de din dotter?!
Mamma: Jaa.. :)
Kassörska 2: Hon är jätte jätte söt!
Jag: TACK så mycket! :)
Kassörska 1: Men jätte bra då... Då kan du skriva på här :)
*Skriver under mitt kort, kollar på kassörska 1 och säger hejdå*

DE VA ALLTSÅ MIN JÄVLASTE KONVERSATION MED KASSÖRSKORNA PÅ KICKS! :)
fyfaan.. :D!

Kontakta mig!(?)

2009-08-29 @ 13:38:07 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jag har skaffat en speciell hotmail (haha) bara för den här bloggen så att ni kan skicka alla era idolbilder ;P och så om ni bara vill komma förbi och säga hej går de lika bra, och jag skulle uppskatta de väldigt mycket, och om jag då har tid svara på alla era mejls :)

hotmail:
[email protected]

ha det askönt idag för att nu ska jag åka och shoppa lite kläder för KLUBBERIET! (aa)
tjohej!

tjafan!

2009-08-29 @ 12:54:31 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jag tänkte bara göra ett kort litet inlägg som en bra start,
Jag heter Elisabeth och är snart 15 år.
Jag började blogga för säkert 4 månader sedan, med min bästa kompis men de blev inget av de så vi gjorde en separat blogg. Var för sig med sitt liv... fast då va jag medlem på blogspot.com och de gick inte så speciellt bra för mig, jag hade ung. 200 läsare/dag. Jag började tröttna lite sådär på den + att den va på engelska och jag inte ritkigt visste vad jag skulle skriva om.

 hoppas you'll like it :)
puss


aah joo.. de här är jag när jag "leker" med min webbcam. ;)